Empresa


Qui som

Divermat va néixer l’any 1994 i, des dels inicis, la nostra empresa produeix material didàctic per atendre la diversitat dels alumnes oferint la possibilitat a professionals de l’ensenyament d’adequar-los activitats i continguts de manera personalitzada.

Des de llavors hem crescut i diversificat els nostres serveis. Aquests anys ens han servit per guanyar experiència i demostrar que la innovació, la professionalitat i la rapidesa poden conviure perfectament amb la qualitat i el tracte humà.

Què fem

Han passat els anys i les noves metodologies d’ensenyament constaten la validesa i la vigència del nostre treball i filosofia.

En els últims temps hem invertit decididament en tecnologia que ens permet imprimir sota comanda i amb la més alta qualitat material personalitzat i treballem contínuament per millorar els nostres processos i fer-los més nets i responsables.

Actualment treballem en oferir una plataforma on professionals de l’educació puguin comprar, publicar i comercialitzar continguts pàgina a pàgina.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!